Eurovision: Με "χτυποκάρδι" η Λετονία στον διαγωνισμό!! - B-X NEWS

Post Top Ad



Eurovision: Με "χτυποκάρδι" η Λετονία στον διαγωνισμό!!

Eurovision: Με "χτυποκάρδι" η Λετονία στον διαγωνισμό!!

Share This

Με ένα τραγούδι το οποίο έγραψε η περσινή εκπρόσωπος της Λετονίας στην Eurovision ,η Animata Savadogo,θα πάει φέτος η Λετονία στον διαγωνισμό της Eurovision. Το τραγούδι θα ερμηνεύσει ένας νέος τραγουδιστής.ο Justs ή αλλιώς Justs Sirmais.

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Λετονίας (LTV) οργάνωσε και φέτος τον 2ο Supernova (2016) για να επιλέξει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα.! 20 τραγούδια συμμετείχαν στην διαδικασία του Supernova που περιελάμβανε 2 προημιτελικούς ,έναν ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό που έγινε εχθές. Από κάθε προημιτελικό επιλέχθηκαν 4 τραγούδια 2 από το κοινό και 2 από την 4μελή επιτροπή εδικών. Το ίδιο συνέβει και στον ημιτελικό και έτσι φτάσαμε στον χθεσινό τελικό όπου από τα 4 τραγούδια το κοινό επέλεξε το νικητήριο τραγούδι.
Το τραγούδι έχει τίτλο "Heartbeat"(χτυποκάρδι) και όπως αναφέραμε και πιο πάνω το ερμηνεύει ο Justs.

Καλή επιτυχία λοιπόν και στην Λετονία..!!
Προσωπική άποψη:
To τραγούδι μου θύμισε στην έναρξη του το περσινό νικητήριο "Heroes"(και στην μουσική και στον τρόπο ερμηνείας)....Όμως μόνο στην έναρξη του γιατί το θεωρώ εντελώς αδιάφορο μια που δεν έχει την απαιτούμενη "ένταση" που χρειάζεται.,και νομίζω ότι δύσκολα θα το δούμε στον τελικό....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...BX RADIO TV ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ...

Post Bottom Ad




Pages