Eurovision:"J'ai cherché" για την Γαλλία.!!! - B-X NEWS

Post Top Ad



Eurovision:"J'ai cherché" για την Γαλλία.!!!

Eurovision:"J'ai cherché" για την Γαλλία.!!!

Share This

To France2 ανακοίνωσε σήμερα 29 Φεβρουαρίου ότι κατόπιν εσωτερικής επιλογής την Γαλλία θα εκπροσωπήσει στην Eurovision ο Amir με το τραγούδι "J'ai cherché" Η οργάνωση της εσωτερικής επιλογής έγινε από την υπεύθυνη ψυχαγωγίας Nathalie André και ο νεοδιορισθείς υπεύθυνος της Γαλλικής αποστολής στον διαγωνισμό Edoardo Grassi. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για όσους ενδιαφέρονταν ξεκίνησε στις 30 Σεπτεμβρίου και έληξε 31 Οκτωβρίου 2015.Οι όροι συμμετοχής ήταν απλοί. Καλλιτέχνες από 16 έως 50 μπορούσαν να υποβάλουν συμμετοχή ανεξαρτήτως εθνικότητας και το τραγούδι θα έπρεπε σε ποσοστό 80% να είναι στην Γαλλική γλώσσα. Μέχρι το τέλος της προθεσμίας είχαν υποβληθεί 280 συμμετοχές.

Το τραγούδι "J'ai cherché" που θα ερμηνεύσει ο Amir έχει γραφτεί από τον ίδιο και τους Ναζίμ Khaled και Johan Errami, Είναι ένα τραγούδι με στίχους στα Γαλλικά και Αγγλικά.Παρόλο που η Γαλλική τηλεόραση είχε προγραμματίσει να ανακοινώσει την συμμετοχή της στις 12 Μαρτίoυ, κατά την διάρκεια του talk show D8TV Touche pas à mon Poste στις 25 Φεβρουαρίου,o Amir αποκάλυψε στην συμμετοχή του στον διαγωνισμό. 
Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στις 12 Μαρτίου όπως έχει προγραμματιστεί.

Ποιος είναι όμως ο Amir?
Laurent Amir Khalifa Khedira Haddad είναι το πλήρες όνομα του τραγουδιστή και έχει γεννηθεί το 1984 στο 12ο διαμέρισμα του Παρισιού.Οι γονείς του είναι Εβραίοι (Μαρόκο-Ισπανίδα η μητέρα του και Τυνήσιος ο πατέρας του).Στην ηλικία των 8 μετανάστευσε στο Ισραήλ και έμενε στην βόρεια πλευρά του Τελ Αβίβ. Ξεκίνησε να τραγουδάει στην συναγωγή και σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. 
Γνωστός έγινε από το μουσικό ριάλιτυ  Kokhav Nolad (ένα αστέρι γεννιέται) του 2006.Ήταν ο πρώτος υποψήφιος που τραγούδησε γαλλικά τραγούδια παρόλα αυτά έφτασε μέχρι το τέταρτο επεισόδιο του show.
Ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και πήρε το πτυχίο της οδοντιατρικής το 2012.
Παράλληλα με τις σπουδές του ασχολήθηκε και με την μουσική αφού υπέγραψε συμβόλαιο με μια γαλλική δισκογραφική εταιρεία και σε αυτό το διάστημα συνεργάστηκε με πολλούς δημοφιλείς  Ισραηλινούς καλλιτέχνες.
Το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο " Vayehi "
To 2014 συμμετείχε στην γαλλική εκδοχή του The Voice (The Voice: la plus belle Voix) όπου κατάφερε να φθάσει στην 3η θέση.
Το 2014 κυκλοφόρησε το single "Oasis" ενώ παράλληλα ετοιμάζει στο δεύτερό του άλμπουμ.
Καλή επιτυχία λοιπόν στον Amir.!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

...BX RADIO TV ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ...

Post Bottom Ad




Pages